vineri, 16 iunie 2017

16.06.2017


Energia vindecarea ne aduce astăzi înțelegerea aspectelor ascunse ale fiinţei noastre, înţelegerea modului în care funcţionăm şi cum ne raportăm la viaţă şi la Univers. 

Ea vine să ne scoată la suprafaţă aspecte ale Sinelui nostru despre care nici nu ştiam sau, în cel mai bun caz, credeam că sunt rezolvate.

Este bine să luăm informațiile aşa cum sunt, să le primim în forma lor adevărată, fără a ne strădui să le cosmetizăm cu dorinţele noastre. Mai bine o informaţie adevărată de la care se poate porni o vindecare adevărată, decât o informaţie "cosmetizată", pe gustul Egoului nostru, dar care ne poate încurca procesul de vindecare şi de rezolvare a cauzelor problemelor.

Dacă ne gândim că Sinele nostru este cel care înregistrează toate experienţele noastre de-a lungul vieţilor prin care a trecut, acumulând de fiecare dată noi şi noi informaţii, creându-şi noi şi noi tipare, unele mai bune altele mai puţin bune, atunci vom înţelege că vindecarea sa nu este în niciun caz un proces simplu, dar asta nu înseamnă cu nu se poate realiza. 

Aşa cum mergem la şcoală şi ne formăm diferite tipare de a învăţa, iar pentru a ne lua diploma de Bacalaureat avem nevoie de 12 ani de şcoală, aşa avem de lucrat şi cu Sinele nostru. Este un proces de durată, dar rezultatul este dincolo de aşteptările noastre actuale, este chiar libertatea noastră, ieşirea din închisoarea tiparelor şi credinţelor limitative.

Numai că apare o dilemă. Dacă pentru o pasăre închisă în cuşcă, timp de mulţi ani, zborul este considerat ceva ciudat, nenatural, pentru cineva care a fot închis în propriile credinţe şi tipare limitative, cum va părea "libertatea"? Dar aici este treaba fiecăruia să-şi dea un răspuns.

Universul este alături de noi astăzi şi ne sprijină în acest demers al nostru. Tot ceea ce avem de făcut este să-i cerem ajutorul şi să ne dăm voie să-l primim.

Meditaţia este cea care ne ajută să găsim răspunsuri astăzi, pentru că astfel reuşim să trecem peste limitele mentalului nostru.

De asemenea, arta ne ajută să ne conectăm cu Sinele nostru şi să înţelegem ce avem de rezolvat acolo, aşa  că este un bun moment de a o exprima.

Iubirea de Sine este o altă provocare a zilei de astăzi, aşa că este momentul să avem mai multă grijă de noi şi să ne dăm voie să ne vindecăm, pentru că nimeni altcineva nu o va face în locul nostru.

Nu uitaţi, că numai de noi depinde sa aducem bucurie în viaţa noastră, pentru că astăzi, în final este o zi de bucurie, de eliberare.


P.S. Tu îți cunoşti zonele în care ai de lucrat cu tine, în care ai de vindecat? Interpretarea mandalei datei tale de naştere te poate ajuta în acest sens. Contactează-ne pentru o interpretare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu