miercuri, 14 iunie 2017

14.06.2017

Ne putem surprinde astăzi că suntem cu gândul în altă parte, că facem un lucru, dar de fapt nu suntem prezenţi acolo cu toată fiinţa noastră, facem totul mecanic, robotizat.

Unii ar putea spune că suntem neatenţi, sau visători sau că nu ne-am odihnit suficient.

De asemenea, este posibil să nu avem prea mult chef de muncă.

În realitate, căutăm momentul nostru de comunicare cu Universul, momentul acela de comuniune, în care simţim că suntem acasă, că suntem protejaţi, în care simţim că cineva are grijă de noi şi că totul va fi în regulă, indiferent cât de gravă ar fi situaţia prin care trecem.

Astăzi simţim legătura cu Universul mai bine decât în alte zile, simţim ghidarea pe care o primim la nivel de intuiţie. Simţim cum piesele puzzle-ului se adună pentru a forma un tot  care ne surprinde prin simplitate şi modul în care se aşează toate lucrurile, situaţiile, oportunităţile, astfel încât să ne ajute în  evoluţia noastră spirituală.

Suntem parte a unui mare joc, în care avem un rol, iar dacă devenim conştienţi de joc şi de ceea ce presupune rolul pe care îl jucăm, atunci putem înțelege mult mai clar ghidarea pe care Universul ne-o dă, înţelegem mult mai bine de ce suntem în anumite situaţii, dar mai ales ce anume avem de învăţat şi cum putem ieşi de acolo.

De aceea avem nevoie de momentele noastre de meditaţie, de introspecţie, de observare, tocmai pentru a înţelege mult mai bine jocul din care facem parte, dar şi regulile lui, atât cele  scrise, cât şi cele nescrise. 

Astăzi este un moment bun pentru a începe să devenim observatorii propriei noastre vieţi şi să ne analizăm mai des, identificând astfel tiparele în care ne învârtim şi care ne blochează. Condiția este ca noi să începem să ascultăm ghidarea pe care o primim şi să începem să colaborăm cu Universul.

În altă ordine de idei, astăzi este moment bun pentru a ne ocupa de grădină, de florile de pe balcon, un moment bun să medităm alături de ele. 

În privinţa comunicării, ambele forme se confruntă astăzi cu provocări. Pe de o parte putem plictisi pe ceilalţi cu vorbăria noastră, iar de pe altă parte se accentuează toate temerile noastre privitoare la vorbitul în public.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu