luni, 12 iunie 2017

12.06.2017


Multă energie creatoare astăzi şi o paletă de posibilităţi prin care putem să o manifestăm.

Pe de o parte, o putem folosi în forma ei originală, pentru a da viaţă, pentru a concepe un copil sau mai mulţi 😀, fiecare după cum are în misiunea sa. 

Pe de altă parte, o putem direcţiona către scris. Să nu uităm că scrisul ţine de chakra gâtului, de comunicarea indirectă, şi cum între chakra a doua, cea care guvernează energia sexuală şi chakra gâtului există o legătură directă, putem folosi această energie pentru a da un impuls proiectului nostru literar.

Este totodată, un moment bun pentru cei care şi-au propus să scrie despre sexualitate, despre transmutarea energiei sexuale, despre "demonii" pe care îi poate crea dacă nu este eliberată sau transmutată. Ar fi necesar un astfel de ghid de înţelegere a energiei sexuale, de utilizarea sa în evoluţia spirituală a omului.

Mai există şi o a treia variantă de folosire a acestei energii, şi anume direcţionarea ei către artă, prin care să alimentăm cu energie proiectul nostru artistic.

În final, există şi varianta transmutării prin rugăciune, dar pentru cei care trăiesc printre oameni astăzi ar fi de preferat una din cele trei de mai sus. Este timpul să mai învăţăm şi cum să folosim această energie în folosul nostru, pentru că nu degeaba ne-o tot aduce Universul în cale. 

Să învăţăm, aşadar, să ne folosim energia sexuală pentru a da putere proiectelor noastre, pentru că chiar dacă este o energie dură, la urma urmei este o energie creatoare. Să învăţăm să o folosim pentru propria evoluţie şi să nu o mai marginalizăm.

De noi depinde cum o folosim sau cum o ascundem. Ea oricum există şi produce efecte. Dacă sunt pozitive sau negative este alegerea noastră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu