duminică, 11 iunie 2017

11.06.2017


O mare stea galbenă a răsărit în mijlocul mandalei de astăzi.

Ea ne îmbie la joc, la voie bună, la mişcare, la muncă fizică. 

Totodată, astăzi, este o zi favorabilă afacerilor, pe care chiar dacă nu le realizăm (fiind duminică), le putem pune bazele, le putem da un un prim avânt prin realizarea planului de afaceri.

Este foarte important să nu amânăm pentru altă zi această planificare a afacerii deoarece Universul vine şi sprijină foarte mult afacerile astăzi şi ar fi păcat să pierdem această ocazie. 

Totodată, este o zi foarte bună pentru comunicare, de aceea putem vorbi cu ceilalţi implicaţi în afacerea pe care o realizăm sau dorim să o realizăm, ne putem sfătui cu privire la traseul optim pe care îl putem alege.

Energia sexuală se cere transmutată astăzi, ceea ce ne ne poate aduce un plus de energie şi claritate a minţii, plus că poate aduce şi o calmare, o reducere a impulsurilor violente.

Nu uitaţi că numai de noi depinde dacă folosim darurile zilei de astăzi pentru a face ceva pentru noi dacă dorim să ieşim din starea în care ne aflăm. Nicio mână invizibilă nu va veni să ne scoată din starea în care noi am ales să stam. Eventual ne va oferi oportunităţi, ne va da, dar nu ne va băga şi în traistă.

Schimbările mari încep cu paşi mici, dar constanţi. Paşi tăi, spre ce direcţie se îndreaptă astăzi?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu