duminică, 9 aprilie 2017

9.04.2017


O zi minunată în care vorbim, povestim, discutăm vrute şi nevrute, în care ne întâlnim cu cei dragi nouă, totul pe placul sufletului nostru.

O zi în care alergăm, dansăm, ţopăim,  râdem, în care vrem să vedem numai lucruri frumoase în jurul nostru.

O zi în care să pictăm, să desenăm, să facem fotografii, să surprindem cumva frumuseţea naturii şi a celor din jurul nostru.

O zi în care totul ni se pare că râde la noi, în care totul ni se pare frumos şi în care sufletul nostru simte pur şi simplu bucurie, în care simţim iubire şi compasiune faţă de cei din jur şi în care găsim cuvintele potrivite pentru a aduce optimismul acolo unde este nevoie.

O zi în care să medităm, să comunicăm cu Universul şi să simţim iubirea pe care ne-o poartă şi bucuria faptul că suntem protejaţi şi îndrumaţi.

Să lăsăm aşadar veselia acestei zile să ne învăluie şi să ne deschidă sufletele, să ne aducă aminte de bucuria copilăriei şi de zilele fără griji, în care totul ni se părea frumos şi în care puteam să râdem chiar şi de cei care ne certau. Să redescoperim frumuseţea acelor zile şi să o aducem acum, aici, iar dacă am reuşi să facem acest lucru în fiecare zi, cu siguranţă am deveni altă persoană.

Să avem bucurie în suflet şi în jurul nostru!

La multi ani Florilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu