vineri, 7 aprilie 2017

7.04.2017


"It's a good day for science" spunea odată Dexter în desenele animate, ceea ce se potriveşte şi astăzi.

Mentalul nostru este la capacitate maximă astăzi, ceea ce ne ajută să venim cu soluţii la problemele pe care le avem, fie ele mai noi sau mai vechi. Dacă dăm voie şi intuiţiei să se manifeste, atunci succesul nostru este cu atât mai mare.

Este o zi foarte bună pentru învăţat lucruri noi, pentru acumulat informaţii, dar este bine să ne organizăm şi să alegem ce informaţii primim astăzi pentru a nu ne obosi cu tot felul de mărunţişuri, iar în momentul în care apar informaţiile valoroase să nu mai avem dispoziţia de a le înmagazina. De asemenea, este bine să facem pauze prin care să ne decuplăm de procesul de învăţare.

Totodată, este o zi cu foarte multă creativitate, indiferent de domeniul în care o manifestăm. Este foarte posibil să ne trezim că nu ne mai place modul în care sunt aranjate lucrurile prin casă şi să vrem să o rearanjăm. Putem avea idei novatoare, surprinzându-i pe ceilalţi cu modul nostru de a crea.

Vindecarea este şi ea prezentă astăzi, ajutându-ne să identificăm diferitele tipare mentale  care rulează în mintea noastră.

Este, de asemenea, o zi foarte bună pentru utilizarea tehnicilor de Tantra şi pentru sublimarea, în lumină, a energiei sexuale, aşa că ar fi bine să nu o ratăm. 😀

Să fim atenţi la manifestarea orgoliului, dar mai ales la cauzele care îl determină să se manifeste şi astfel îi putem diminua puterea. De asemenea, să fim atenţi să nu denigrăm religia, indiferent că este a noastră sau a altora.


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu