joi, 6 aprilie 2017

6.04.2017


Suntem în centru atenţiei astăzi, prin ceea ce spunem, dar mai ales cum spunem. Este important să ne folosim de emoţie, de sentiment în transmiterea informaţiei, numai aşa reuşind să captăm atenţia audienţei.

Putem răspunde cu uşurinţă la întrebări, mai ales dacă ne lăsăm liberă intuiţia şi lăsăm să "curgă" prin noi informaţia pe care o avem de transmis. De aceea, este posibil ca astăzi, dacă avem de ţinut un speech, o prelegere sau un curs, să ne trezim că sărim textul pe care l-am pregătit şi începem să vorbim din intuiţie, iar în final, prelegerea noastră este una mult mai reuşită. Ne vom surprinde spunând lucruri care, în final, ne erau destinate şi nouă, iar acolo, în faţa audienţei, vom face legături intre diferitele bucăţi de informaţie, obţinând în final tabloul general.

Este o zi în care medităm vorbind.

Este important să avem încredere în intuiţia noastră astăzi, să o lăsăm să ne conducă. De asemenea, odată urmată calea intuiţiei, sufletul nostru se va linişti şi automat va transmite informaţia într-un mod familiar, prietenos, ceea ce va face ca toţi ceilalţi să ne urmărescă foarte captivaţi şi să nici nu realizeze cum a trecut timpul. Reuşim, în acest mod, să transmitem informaţia de la suflet la suflet, iar oamenii vor ţine minte întotdeauna pe cei care care le.au "vorbit din suflet".

Este o zi de făcut mişcare, iar cu puţină atenţie putem evita micile accidentări.

Spor la comunicat!


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu