miercuri, 5 aprilie 2017

5.04.2017


Frumosul stă în prim-planul acestei zile, fie că îl creăm, fie că îl admirăm, deşi ar fi de preferat prima. Pentru că dacă fiecare dintre noi ar crea câte puţin şi ar aduce bucurie şi celorlalţi, atunci nu ne-am mai plânge că lumea este tristă şi fără speranţă. Va mai trece timp până vom înţelege că eforturile mici şi constante sunt cele care pot produce schimbări.

De aceea astăzi avem şansa să creăm ceva frumos, să aducem bucurie în sufletele noastre şi a celor de lângă noi.

Este o zi cu multă energie vindecătoare pe care o putem manifesta în diferite forme, de la vindecarea fizică la cea spirituală, de la modalităţi diferite de exprimare prin artă până la muzică şi dans. Important este să folosim această energie şi să nu o lăsăm să treacă pe lângă noi.

Chiar dacă nu suntem prea vorbăreţi astăzi, putem suplini printr-o stare interioară de bucurie. Comunicarea este astăzi preponderent în forma indirectă, manifestându-ne mai mult prin ceea ce creăm decât prin ceea ce spunem.

Avem chef de mişcare astăzi şi prin atitudinea noastră îi putem face până să se mişte până şi pe cei mai leneşi, mai ales pe care care s-au cam săturat de starea lor de lene 😀 şi pasivitate şi vor să schimbe ceva în viaţa lor.

Orgoliul se străduieşte şi el să iasă astăzi la suprafaţă, dar poate fi combătut uşor dacă este sesizat la timp.

O zi plină de bucurie şi veselie, să aveţi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu