marți, 4 aprilie 2017

4.04.2017


La o primă vedere ai impresia să Soarele s-a mutat în mandală zilei de astăzi.

Este o zi plină de energie fizică, de muncă fizică, dar şi o zi în care tentaţia comodităţii este mai mare ca oricând. Dacă nu planificăm corespunzător această zi riscăm să pierdem potenţialul ei energetic şi să ne risipim în tot felul de activităţi care să ne consuma timpul şi care, în final, să nu ne aducă nimic concret.

Mişcarea caracterizează din plin această zi şi numai prin mişcare reuşim să creăm astăzi.

Este o zi plină de bucurie şi veselie, iar dacă ne racordăm la toată această bucurie, cu siguranţă ne va "contamina" şi pe noi. Această stare de bucurie şi veselie va atrage automat, prin rezonanţă, situaţii şi persoane care să ne ajute în ceea ce avem de făcut.

Totodată, este o zi foarte bună pentru încheiat afaceri, pentru creat afaceri, pentru a câştiga bani sau pentru a ne găsi de lucru. Astăzi este o zi foarte bună pentru a încheia contracte, atâta timp cât se spune adevărul şi cât au de câştigat ambele părţi.

Este, de asemenea, o zi în care primim din nou un test în zona banilor, Universul dorind să vadă cât de bine am reuşit să scăpăm de tiparele din zona banilor,  dacă am reuşit să ne armonizăm cu ei, dar mai ales dacă am reuşit să scăpăm de fricile pe care le aveam în privinţa banilor.

Este o zi plină de energie creatoare, care ne îmbie la tot pasul să demarăm proiectul nostru artistic, indiferent care ar fi acesta.

Să fim atenţi cu vorbăria excesivă, să nu-i plictisim pe ceilalţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu