luni, 3 aprilie 2017

3.04.2017

Oare ce anume doreşte Universul să ne transmită la acest început de lună? Către ce anume doreşte să ne ghideze? Dar, mai presus de toate cât suntem noi deschişi să primim informaţia?

Vom avea oare răbdare să ne găsim momentul nostru de linişte pentru a primi, prin meditaţie, ghidarea Universului sau vom amâna pe altă dată acest lucru şi vom continua să ne întrebăm ce avem noi de făcut în viaţa aceasta? Cum ar fi ca atunci când vrem să discutăm cu cineva din familie o problemă importantă acea persoană să ne amâne tot timpul din diferite motive. Cam aşa facem noi cu Universul, îl amânăm de fiecare dată şi tot noi ne simţim neajutoraţi în privinţa drumului în viaţă.

Aşa că ar fi bine să rupem acest tipar al amânării fără motiv şi să avem curajul să cerem şi să primim informaţiile pe care Universul le are pregătite pentru noi şi pentru evoluţia noastră.

Este o zi foarte bună pentru comunicare, numai că mesajul se va percepe mult mai bine dacă este transmis de la nivelul sufletului. De asemenea, şi recepţionarea mesajelor se va face tot la nivelul sufletului. Aşa că să fim atenţi ale trăirile pe care le avem, la ceea ce simţim , dar mai ales la intuițiile care ne apar.

Relaţia cu natura este foarte bună astăzi, iar dacă ne simţim devitalizaţi, o plimbare prin pădure sau în aer liber, undeva cât mai departe de oraş, ne va ajuta foarte mult. De asemenea, astăzi putem pune bazele unei acţiuni de ecologizare sau de plantare de copaci. Avem puterea de a-i atrage şi pe alţi să ne susţină şi să ne ajute în acest proiect legat de mediul înconjurător.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu