miercuri, 26 aprilie 2017

26.04.2017

O superbă combinaţie de culori  regăsim în mandala de astăzi, ceea ce cu siguranţă ne va molipsi şi pe noi să aducem culoare în viaţa noastră, în activitatea noastră, în casa noastră sau oriunde vrem să schimbăm ceva.

Simţim că este momentul unei schimbări şi suntem pregătiţi să o facem. Creativitate este din plin, cu inspiraţie face cinste Universul, aşa că numai de noi depinde să facem schimbările pe care le dorim.

Vrem să aducem un aer nou, începând, în primul rând, cu noi înşine, cu stilul nostru vestimentar, cu modul în care combinăm culorile, cu coafura, machiajul etc. Nu ţinem neapărat să şocăm prin extravaganţă, dar nici nu mai dorim să rămânem în aceeaşi stare de anonimat, ci vrem cumva să ne remarcăm şi să fim remarcaţi.

Prin schimbările pe care le facem aducem, totodată, vindecare atât nouă, cât şi celor din jur. Să nu uităm că, în final, culorile reprezintă vibraţie şi energie, iar prin folosirea lor producem schimbări la nivelele subtile ale fiinţei noastre.

Să fim atenţi la ghidarea pe care Universul ne-o dă şi la direcţiile spre care ne îndreptă paşii.

Să ne lăsăm, aşadar, prinşi în jocul creativităţii de astăzi, să evităm să ne punem bariere de dragul aparențelor şi să ne dăm voie să visăm frumos şi să ne realizăm visurile.

Să avem visuri cât mai colorate, dar şi curajul de a le materializa!


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu