luni, 24 aprilie 2017

24.04.2017

Energia vindecătoare este cea care caracterizează ziua de astăzi, iar pe lângă vindecarea fizică, are loc şi o vindecare la nivelul convingerilor şi mentalităţilor noastre, o vindecare care ne scoate din tiparele existente, din zona noastre de confort, tocmai pentru a ne aduce în prim-plan întrebări "incomode" pe care am evitat (a se citi - ne-a fost teamă) să ni le adresăm de-a lungul timpului, dar care îşi cer răspunsuri şi nu mai suportă amânare.

Nu va veni nimeni să ne întrebe în mod direct, ci noi vom ajunge să ne adresăm singuri aceste răspunsuri deoarece situaţiile în care suntem puşi ne vor forţa, într-un fel, să facem acest lucru.

Astăzi, în prim-plan, revine relaţia noastră cu banii şi cu modul în care ne raportăm noi la ei, cât de mult îi iubim, cât de mult depindem de ei, cât de mult ne este teamă că îi vom pierde, cât de mult şi cât de repede îi cheltuim, dar nu pentru că am avea neapărat nevoie de acele lucruri pe care le cumpărăm cu ei, ci pentru că, la nivel subconştient încă nu suntem familiarizaţi cu existenţa lor în viaţa noastră. Poate părea ciudat ceea ce spun, dar haideţi să ne uităm dacă nu cumva suntem prinşi într-unul dintre tiparele de mai sus.

Suntem adepţii expresiei "mai bine le duc dorul, decât să le duc grija?" Atunci să nu ne mai mirăm de ce nu avem o relaţie tocmai bună cu banii.

Refuzând banii, refuzăm de fapt dezvoltarea noastră, inclusiv dezvoltarea spirituală pentru că având bani putem merge în diverse locuri, la diverse cursuri de unde putem afla informaţii care să ne ajute în evoluţia noastră.

Pe lângă vindecare, astăzi ne putem ocupa şi se bucurarea celorlalţi, făcându-i să râdă, contaminându-i cu bucuria noastră, sau chiar gătind pentru ei. 

De asemenea, îi putem stimula pe cei din jur să deseneze, să picteze, să sculpteze etc. pentru că energia zilei vine cu multă inspiraţie şi multă bucurie şi dorinţă de a crea. Ar fi bine totuşi, să nu-i plictisim prea mult cu vorbăria noastră.


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu