vineri, 21 aprilie 2017

21.04.2017

Avem provocări în ceea ce priveşte comunicarea, modul în care o facem, dar mai ales, ceea ce transmitem celorlalţi.

Pe de o parte putem avea chef de scris şi, dacă trecem peste pragurile interioare, care, de fapt, sunt doar în mintea noastră, reuşim să punem pe hârtie sau în calculator ceea ce Universul vrea să transmită, prin noi, celorlalţi care rezonează cu ceea ce noi comunicăm.

Pe de altă parte, avem comunicarea prin artă, prin culori, prin forme, care şi ele pot aduce conştientizări şi transformări celor ce le privesc, iar noi reuşim să ne punem, încă o dată, la dispoziţia Universului, ca mijloc prin care se comunică cu ceilalţi.

Să ne lăsăm inspiraţia să ne ghideze în tot ceea ce avem de creat, de transmis, pentru că aici este esenţa întregului proces de comunicare.

Este momentul să nu mai amânăm acest proces de comunicare, să alegem să ne depăşim temerile şi să trecem peste pragurile interioare. Să pornim treptat, să menţinem ritmul şi să ne îndreptăm către misiunea noastră. Toate blocajele noastre interioare nu sunt decât provocări care, odată depăşite, ne ajută să creştem şi să trecem la următorul nivel. 

Putem alege să pornim proactiv către misiunea noastră de a comunica sau putem alege să fim reactivi şi atunci o să învăţăm lucrurile în modul mai dur. De noi depinde modul în care dorim să o facem.

Să fim atenţi să evităm supărările astăzi, să alegem calmul şi să nu murdărim sufletul cu tot felul de energii joase.

Să ne punem aşadar, la dispoziţia Universului şi să transmitem celorlalți ceea ce se doreşte să se comunice prin noi!


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu