sâmbătă, 15 aprilie 2017

15.04.2017

Un val de energie creatoare ne învăluie astăzi, ceea ce ne va împinge să lucrăm la proiectul artistic început său ne susţine să demarăm unul nou.

Fie că vrem, fie că nu, ideile prin care aducem ceva nou şi creativ în viaţa noastră, la locul de muncă, acasă, în hobby-ul nostru, îşi vor face simţită prezenţa şi ne vor stimula să dăm curs intuiţiei. 

Este, totodată, modul prin care Sinele nostru comunică cu lumea, scoţând la suprafaţă, din interiorul său, adevărate "comori" pe care, până în acest moment, le-am ţinut ascunse, fie din nepăsare, fie de teamă să nu se râdă de noi, fie că le-am considerat nişte mofturi, şi că trebuie să ne batem prea mult capul cu ele, mai ales că, în îngustimea minţii noastre nu ne-am dat voie să vedem valoarea adevărată a acestor potenţiale creative de care dispunem.

A venit momentul să le lăsăm să înflorească prin noi, indiferent de modul concret prin care se realizează. 

A venit momentul să ne vindecăm prin intermediul creativităţii, dar să-i vindecăm şi pe ceilalţi pentru ceea ce creăm noi.

Nu mai avem voie să evităm ceea ce ni s-a dat ca şi dar şi este timpul să pornim odată la drum, pentru că, pe măsură ce ne dăm drumul şi suntem din ce în ce mai creativi, atunci vor veni şi recompensele, chiar dacă în acest moment nu le vedem. Pur şi simplu nu am ajuns suficient de sus pentru a le înţelege amploarea.

Suntem susţinuţi cu multă energie vitală astăzi, putând da "forţă" ideilor creatoare şi a le pune în practică.

Comunicare este preponderent indirectă, prin prisma creativităţii, aşa să este un bun moment de a scrie, de a picta, desena, fotografia etc.

Mişcarea este şi ea favorizată, simţind nevoia de a merge pe jos, de a alerga. 

Este, totodată, o zi foarte bună pentru afaceri şi pentru bani.


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu