joi, 13 aprilie 2017

13.04.2017

O zi cu o vibrație foarte potrivită pentru Joia Mare, în care rugăciunea este în centrul activităţilor noastre. Fie că o spunem în cadru organizat, fie atunci când facem diverse activităţi, rugăciunea ne ajută astăzi să ne domolim impulsurile şi pulsiunile, ne ajută să rămânem echilibraţi şi să ieşim din zona vibraţiilor joase.

Este, de asemenea, o zi cu iubire, cu compasiune, în care rugăciunea noastră poate fi mult mai eficientă dacă reuşim să coborâm mintea în inimă şi să ne rugăm de acolo.

Comunicarea este preponderent verbală, dar dacă reuşim să transmitem sentimente, emoţie, atunci audienţa noastră va creşte. Cei timizi se pot trezi, din senin, că au de vorbit în faţa oamenilor, tocmai pentru a-şi rezolva problemele de timiditate.

Tot prin comunicare putem susţine cauze legate de mediul înconjurător, de plantat copaci. Astfel, putem aduce câţi mai mulți oameni alături de noi, în demersul pe care îl facem. Putem vorbi despre pădure şi despre drumeţii în faţa copiilor pentru a-i încuraja să facă mai multă mişcare.

Energie sexuală poate ieşi la suprafaţă, "cerându-şi drepturile", dar avem la dispoziţie atât rugăciunea, cât şi tehnicile de Tantra pentru a o putea domoli.

Să fim atenţi cu mentalul care tinde să ne acapareze total, dar şi cu orgoliul care se poate inflama.

#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu