miercuri, 12 aprilie 2017

12.04.2017


Dacă vom ştii să ne punem mentalul la treabă şi să îl facem să se implice în diferite activităţi, atunci vom putea să colaborăm cu el şi ne poate fi de un real succes.

Important este să nu-l lăsăm să se comporte precum "the monkey mind", care se agită în mod continuu, nu are stare şi mereu ar face ceva numai să nu fie liniştit, pentru că liniştea îl enervează şi îl face să creadă că nu mai are controlul.

Să ne expunem mentalul la informaţii noi, pe care să le asimileze, să facă legături cu lucrurile pe care le ştie şi astfel, având preocupare, să nu mai caute să se agite inutil.

Este o zi foarte bună pentru idei creative, care să schimbe lucrurile şi care să aducă progres. Important este să începem să le şi punem în practică, nu doar să le generăm. Aşa că ar fi bine să avem o agendă pe lângă noi şi să notăm, cât mai detaliat, toate ideile noi pe care le primim şi să fim atenţi să nu ratăm vreuna, care mai târziu, s-ar putea dovedi a fi câştigătoare.

Să ne ocupăm de transmutarea energie sexuale prin tehnici de Tantra pentru a ne calma şi a reuşi să ne energizăm mai mult.

Rugăciunea vine astăzi să ne calmeze mentalul, aşa că ar bine să o practicăm mai des.


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu