luni, 10 aprilie 2017

10.04.2017

Săptămâna Mare începe cum nu se putea mai bine, cu vindecarea. Fie că vine la nivel fizic, fie la cel energetic, deşi între cele două există de fapt o relaţie de complementaritate, energia vindecătoare restabileşte, în primul rând, echilibrul acolo unde au apărut distorsiuni.

De aceea, să nu ne mirăm dacă avem stări de somnolenţă cu toate că am dormit suficient. Pur şi simplu, restanţele din trecut se cer să fie rezolvate acum, iar organismul are nevoie să-şi regăsească echilibrul. 

De foarte multe ori, în graba noastră în care dorim să facem cât mai multe lucruri, în dorinţa de a fi eficienţi, uităm că organismul nostru are nevoie şi de odihnă şi îl forţăm la maxim, iar atunci când nu mai dăm rezultate, ne supărăm pe el, adică tot pe noi.

Astăzi este o zi în care ni se cere să privim adevărul în faţă, iar acest adevăr se deferă inclusiv la organismul nostru şi la modul în care ne comportăm cu el. Aşa că săptămâna aceasta ne putem ocupa mai mult de noi, de sănătatea noastră, de odihna organismului şi de buna sa funcţionare. Pentru că este ultima săptămână de post, am putea chiar să ne facem un program prin care să ajutăm organismul să se detoxifice. 

Tot în zona vindecării intră şi relaţia noastră cu banii şi modul în care ne raportăm la ei, modul în care îi privim şi îi gestionăm. Astăzi, pot să iasă la iveală diferitele aspecte nerezolvate din relaţia cu banii, neiubirea pe care o avem la adresa lor, modul în care îi cheltuim. Dacă le înţelegem şi începem să lucrăm la vindecarea lor, atunci relaţia noastră cu banii se poate schimba şi ei vor fi mult mai prezenţi în viaţa noastră.

Este, totodată, o zi foarte bună să ne ocupăm de proiectul nostru artistic, să adăugăm noi elemente la el, să învăţăm noi tehnici de lucru.

Să fim atenţi la accidentări!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu