sâmbătă, 1 aprilie 2017

1.04.2017


O parte din energie zilei de ieri continuă să se manifeste şi astăzi.

Beneficiem în continuare vitalitate pentru a ne pune în practică planurile şi ceea ce am început şi ar fi bine să o folosim din plin. Chiar dacă cei de lângă noi nu vor înţelege ce ne-a apucat aşa dintr-o dată, nu-i nicio problemă, vor vedea rezultatele muncii noastre.

Important este să concentrăm această vitalitate doar pe câte o sarcină într-un anumit moment şi să nu ne împrăştiem în mai multe direcţii pentru că atunci ne vom epuiza destul de repede. 

Cu o planificare riguroasă, dar mai ales cu respectarea programului reuşim să facem multe lucruri, ceea ce ne ca aduce bucurie şi o creştere a stimei de sine.

Începem o lună foarte bună pentru afaceri, aşa că ne putem direcţiona vitalitatea pentru a lucra la crearea sau dezvoltarea afacerii visate. Dacă nu am scris încă planul de afaceri, astăzi este o zi foarte bună pentru a începe, chiar dacă avem tot felul de reţineri. Trecerea peste ele ne ajută să creştem. Comunicarea prin scris, combinată cu vitalitatea ne ajută să dăm un start foarte bun afacerii noastre.

De asemenea, este o lună foarte bună pentru artă, aşa că astăzi putem pune bazele unui proiect artistic.

Să nu uităm, de asemenea, de vindecare sau de începerea unui proiect care poate avea în prin-plan vindecarea.

De asemenea, este o zi cu o energie sexuală foarte puternică, pe care fiecare o poate folosi cum doreşte, important este să o folosească pentru a crea ceva sau pentru creşterea spirituală şi să nu o risipească aiurea.

Să fim atenţi să nu dăm curs provocărilor negative venite din exterior şi să fim noi primii care domolim lucrurile atunci când se ridică vocea la noi sau pe lângă noi. Manifestarea iubirii şi a compasiunii sunt puse la încercare astăzi.

Bucuraţi-vă de energia de astăzi, şi folosiţi-o constructiv pentru a da un start ideilor care, până acum, le-aţi ţinut închise. Este timpul să le daţi drumul şi să le realizaţi. Spor la manifestare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu